Peugeot 308 - Record de consum

Acesta este consumul pe care l-a obţinut un Peugeot 308 în turul Australiei, asigurându-şi un loc Cartea Recordurilor 2009.

Peugeot 308 - Record de consum Peugeot 308 - Record de consum
John şi Helen Taylor sunt cuplul ce vor intra în Cartea Recordurilor 2009 cu două noi performanţe de consum, realizate anul acesta, în aprilie, într-un Peugeot 308 1,6 HDi de 110 CP. În timpul călătoriei de 25 de zile şi 9000 de mile în jurul Australiei, cei doi nu numai că au reuşit să parcurgă 1917 km cu doar 60 de litri de motorină, dar au atins şi un consum mediu de 3,1 litri la fiecare 100 de km.

Potrivit oficialilor Peugeot, reuşita lor va ocupa un loc în “2009 Guinness Book of Records” pentru cel mai bun consum mediu într-o călătorie, record deţinut până acum de un 307 hatchback, dar şi pentru cea mai mare distanţă parcursă cu un singur rezervor de combustibil. John Taylor şi-a exprimat la final admiraţia dar şi uimirea: "Eram conştienţi de consumul redus obţinut cu o asemenea maşină, dar nu aveam nici o idee ca urma să fie atât de mic. Pentru noi, Peugeot 308 este maşina perfectă de familie. Poate acomoda confortabil cinci pasageri într-o excursie de 25 de zile, iar portbagajul s-a dovedit foarte bun, fiind capabil să înghită toate bagajele "
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.