Peugeot 4007

Trust Motors, importatorul Peugeot în România, va lansa pe piaţa locală, la începutul lunii mai, primul SUV din istoria mărcii, la preţuri cuprinse între 27.275 euro şi 35.840 euro, cu TVA inclusă, modelul putând fi echipat cu un motor pe benzină sau cu unul diesel.

Peugeot 4007 Peugeot 4007
Ţinta de vânzări pentru Peugeot 4007 este de circa 400 de unităţi în acest an, dintr-un total de 18.500 de unităţi, au declarat agenţiei MEDIAFAX, oficiali ai Trust Motors. Peugeot 4007 va fi comercializat în România în trei versiuni de echipare, Confort Pack, Premium şi Premium Pack, care pot fi echipate fie cu un motor pe benzină de 2,4 litri, care dezvoltă 170 CP, precum şi cu un motor diesel de 2,2 litri, cu o putere de 156 CP.

Peugeot 4007 şi Citroen C-Crosser, model care urmează să fie lansat tot în luna mai, împart aceeaşi platformă tehnică utilizată la construcţia SUV-ului japonez Mitsubishi Outlander.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.