Peugeot 407 facelit

Începând cu această vară, Peugeot 407 şi Peugeot 407 SW vor beneficia de o mică restilizare a look-ului exterior.

Peugeot 407 facelit Peugeot 407 facelit
Facelift-ul lui Peugeot 407, va aduce mai multe elemente cromate părţii frontale, cum ar fi bare verticale pe grila radiatorului, iar în partea din spate, inginerii francezi au redesenat blocurile optice. La capitolul habitaclu, Peugeot 407 facelift va oferi mai mult confort datorită unor noi sisteme de asistenţă.

Cu această ocazie Peugeot a adus un plus de putere propulsorului diesel de 2,0 litri, acesta va dezvolta 140 CP în condiţile unui consum extra-urban de 5,6 litri. Mai mult decât atât, va fi lansat şi un motor Bioflex de 2,0 litri, alimentat cu etanol.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.