Peugeot atacă pe trei ”fronturi” la Geneva – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Cele trei premiere mondiale pe care PEUGEOT le pregăteşte pentru Salonul Auto de la Geneva de anul aceste sunt noul 508, noul PEUGEOT RIFTER şi conceptul PEUGEOT RIFTER 4X4. Ele vor fi expuse de o parte şi de alta a Leului.

Noul PEUGEOT 508 are formele unui sedan/coupé cu 5 uşi de tip fastback, acesta fiind inspirat din conceptul PEUGEOT Instinct. Sub capotă se află cutia de viteze automata cu 8 rapoarte EAT8 ce se pretează pentru motorizările pe benzină PureTech 180 CP şi 225 CP şi diesel BlueHDi 130, 160 şi 180 CP. Suspensia cu amortizare controlată (în funcţie de versiune) şi puntea spate multi-link oferă un mix ideal între dinamism, confort şi siguranţă. Un inedit sistem de viziune pe timp de noapte detectează prezenţa persoanelor până la o distanţă de 200 de metri. 

Citeşte şi VW Golf a luat premiul pentru cel mai frumos derapaj în Bucureşti- VIDEO

NOUL PEUGEOT RIFTER ŞI CONCEPTUL RIFTER 4X4: proiectate pentru aventură

PEUGEOT RIFTER adoptă cu succes un stil robust. Disponibil în două lungimi, cu 5 sau 7 locuri, modelul este un gaj al versatilităţii şi modularităţii. RIFTER beneficiază de motorizări eficiente, pe benzină, 1.2 PureTech 110 şi 130 CP sau diesel 1.5 BlueHDi 75, 100 şi 130 CP. Acesta oferă sisteme de asistenţă la condus de ultimă generaţie. Construit pe o platformă modulară EMP2 adaptată, răspunde nevoilor celor mai exigenţi utilizatori. 
 

Citeşte şi Opţiunea asta costă sute de euro pe maşinile noi

 Comentarii
Inchide