Peugeot Bipper Beep Beep Concept Van

Grupul PSA profită de ultimul mare eveniment automobilitic din Europa de anul acesta, Bologna Motor Show, pentru a prezenta noua sa utilitară ce va ajunge în showroomuri în câteva luni.

Peugeot Bipper Beep Beep Concept Van Peugeot Bipper Beep Beep Concept Van
Dacă acum câteva zile v-am prezentat modelul frate, Citroen Nemo, azi este rândul lui Peugeot să iasă în evidenţă printr-un concept ce se inspiră într-un mod cel puţin curios, din modelul de competiţii de anduranţă, Peugeot 908. Designul exterior al conceptului este realizat astfel încât să realizeze o conexiune cu maşina câştigătoare a locului 2 în cursa de 24 de ore de la Le Mans, împărţind cu aceasta atribute precum agilitate şi dinamică.

peugeot-bipper-van-conceptPeugeot Bipper are jante de 18 inch încălţate cu pneuri Michelin Pilot Sport late de 225mm, acestea fiind montate pe discuri de frână cu diametrul de 313mm. Dacă aceste detalii nu vor ajunge pe versiunea de serie, atunci o alta componentă o va face în mod sigur. Motorul 1,4 HDi dezvolta aproximativ 70 CP şi va fi disponibil cu o cutie manuală controlată electronic dar şi cu filtru de particule. Va exista de asemenea şi o motorizare pe benzină, tot de 1,4 litri. Lansarea noului van va avea loc în primăvara anului viitor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.