Peugeot Design Competition

În urma votului online, în finala Peugeot Design Competition au rămas 10 desene, pe care le puteţi urmări în acest mic videoclip.

Liber la imaginatieA 5-a ediţie a competiţiei a debutat la Beijing Motor Show pe 20 aprilie anul acesta şi acum s-a ajuns la a doua fază, în care din cele peste 2500 de propuneri au mai rămas în cursă doar 30 de proiecte conform Peugeot. Pe 16 septembrie vor fi selectaţi cei 10 finalişti, care vor avea şansa ca pe 2 octombrie, la standul Peugeot din Paris Motor Show să-şi audă numele.

Câştigătorul ce va fi anunţat atunci va beneficia de un model la scară construit de producătorul francez, model ce va debuta anul viitor în aprilie la Shanghai Motor Show în China.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.