Peugeot Expert – autoutilitara anului

La Salonului “European Road Transport” desfăşurat la Amsterdam, modelului Peugeot Expert i s-a acordat premiul “International Van of the Year 2008", pe care-l împarte cu Citroen Jumpy şi Fiat Scudo.

Peugeot Expert – autoutilitara anului Peugeot Expert – autoutilitara anului
Încă din 1992, titlu “International Van of the Year” este decernat de un juriu alcătuit din jurnalişti specializaţi, reprezentând 20 de ţări europene. Juriul din acest an a apreciat în mod deosebit caracteristicile dinamice, confortul, manevrabilitatea indiferent de încărcătură, varietatea de caroserii oferită de cele două înălţimi şi ampatamente, precum şi consumul redus.

Peugeot a primit şi cu alte ocazii premiul “International Van of the Year”: în 1995 pentru modelul Boxer şi în 1997 pentru modelul Partner. În viitorul apropiat, oferta Peugeot de autovehicule autoutilitare uşoare va fi îmbogăţită cu un nou model, Peugeot Bipper, prezentat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Amsterdam.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.