Peugeot Fractal a luat Marele Premiu Creativ'Experience de la Festivalul Internaţional de Automobile - FOTO

Conceptul Peugeot Fractal a obţinut Marele Premiu Creativ'Experience la cel de-al 31 lea Festival Internaţional de Automobile, care a avut loc pe 26 ianuarie, la Paris.

Peugeot Fractal a luat Marele Premiu Creativ'Experience de la Festivalul Internaţional de Automobile - FOTO Peugeot Fractal a luat Marele Premiu Creativ'Experience de la Festivalul Internaţional de Automobile - FOTO

 

 
Conceptul Peugeot Fractal a obţinut Marele Premiu Creativ'Experience la cel de-al 31 lea Festival Internaţional de Automobile, care a avut loc pe 26 ianuarie, la Paris.
 
Concept car-ul Peugeot Fractal prezintă viziunea brandului al unui viitor coupe urban electric. Aceasta împinge PEUGEOT i-cockpit® chiar mai departe folosind sunetul pentru a face şofatul mai intuitiv.
 

 

"Sunt foarte fericit sa primesc Marele Premiu Creativ'Experience pentru PEUGEOT FRACTAL. Este un premiu care evidenţiază experienţa şoferilor din spatele volanului. Acest premiu recompensează studiul prospectiv cu privire la proiectarea de sunet şi tehnologia de imprimare 3D reprezentata de acest concept car.", a declarat Gilles Vidal, Director de Design Peugeot.
 
În fiecare an, Festivalul Internaţional de Automobile recompensează cele mai frumoase modele auto. Aceste premii sunt acordate de un grup de experţi entuziaşti, grup care este prezidat de arhitectul Jean-Michel Wilmotte şi include bine-cunoscute figuri din industria auto, mass-media şi lumea modei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.