Peugeot va produce maşini electrice aproape de România

În proiectul de investiţie ...

Peugeot va produce maşini electrice aproape de România Peugeot va produce maşini electrice aproape de România

Divizia slovacă a producătorului auto francez PSA Group ar putea începe producţia de autovehicule electrice în câteva luni, a anunţat CEO-ul PSA Carlos Tavares, scrie Slovak Spectator.

Producătorul francez nu a specificat încă ce model va fi electrificat în Trnava. Anul trecut, acesta a primit un stimulent de 18,6 milioane de euro din partea guvernului slovac.

Citeşte şi Şeful celui mai mare producător mondial dă bomba cu motorină

În proiectul de investiţie nu fusese menţionat niciun autovehicul electric. Dintre cei trei producători auto străini prezenţi în Slovacia, numai Volkswagen produce autovehicule electrice deocamdată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.