Photoshop sau poze spion? Prima poză cu Renault Twingo facelift

Cel mai mic model al francezilor, Renault Twingo, a ajuns deja la vârsta faceliftului. Care este foarte probabil să arate ca în imaginea de faţă. Ce părere aveţi?

Photoshop sau poze spion? Prima poză cu Renault Twingo facelift Photoshop sau poze spion? Prima poză cu Renault Twingo facelift

Olandezii de la Autointernationaal susţin că imaginea pe care o prezintă este reală şi că ar fi vorba despre iminentul facelift care va fi aplicat lui Renault Twingo - facelift care, foarte probabil, urmează să aibă premiera mondială la Salonul Auto Frankfurt 2011, din toamna acestui an.

Olandezii susţin că acest facelift este dictat atât de faptul că în 2014 este programată să apară noua generaţie Twingo, dar şi de faptul că 2012 va aduce noi rivali pentru modelul francezilor în clasa mini, cum ar fi Fiat Panda sau noul Volkswagen Lupo.

Dacă imaginea de faţă este reală, putem spune că vorbim de un facelift bine-venit, care va schimba destul de mult imaginea citadinei franceze. În primul rând, se remarcă uşor centura neagră, care evidenţiază sigla romboidală şi care îi imprimă maşinii o personalitate mult mai puternică.

Apoi forma farurilor este modificată, în partea inferioară fiind plasate două proiectoare de ceaţă rotunde, care "decupează" puţin din faruri, ansamblul având un look foarte sportiv, subliniat şi de noua grilă din spoiler. Tot în spoiler se remarcă redesenarea fantelor de aerisire laterale, care acum includ şi luminile de poziţie cu LED-uri.

Interesant, în opinia olandezilor noua imagine a lui Twingo pare copiată după a conceptului Citroen C-Cactus, însă părerea lor nu este împărtăşită de prea mulţi. Voi ce credeţi?

VI SE PARE REUŞIT FACELIFTUL LUI RENAULT TWINGO?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.