Piaggio P180 Avanti

Exclusivitatea Ferrari are un preţ imens, pe care nu mulţi şi-l permit, cu atât mai mult când vine vorba de branduirea unor produse non-auto cu imaginea căluţului cabrat.

Piaggio P180 Avanti Piaggio P180 Avanti
Datorită formei şi stilului original, Piaggio P180 Avanti a fost considerat un Ferrari al cerului. Precum marca italiană, P180 se laudă cu un confort foarte bun, stil specfic italian şi performanţe de neegalat. Echipa de curse din Maranello a beneficiat de serviciile Avanti din 2000, avionul transportând oficialii mărcii la cele mai importante evenimente.

Simbolul Ferrari, căluţul cabrat este prezent pe modelele Piaggio P180 Avanti folosite de Scuderie, fiind singurele exemplare demne de a purta această siglă. Sau cel puţin aşa se laudă cei de la Piaggio Aero, amintind totuşi într-un mic paragraf că Chairman la Piaggio Aero Industries este nimeni altul decat Piero Ferrari, fiul lui Enzo Ferrari care este de asemenea şi Chairman la Ferrari S.p.A.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.