Piaţa auto americană în cădere liberă

Iar situaţia este în realitate mult mai gravă decât ne-o prezintă cifrele de vânzări pe anul 2008.

Piaţa auto americană în cădere liberă Piaţa auto americană în cădere liberă

Asta pentru că scăderile în procente faţă de anul 2007 cuprind în calcul şi vânzările pentru prima jumătate de an, ce s-au situat la un nivel normal. În realitate, trendul actual este dezastruos, cu mulţi producători ce au înregistrat scăderi în decembrie şi de 50%. Iar asta a făcut ca pe întregul an, doar doi constructori să înregistreze creşteri ale numărului de modele vândute: Mini şi Subaru.

În ceea ce priveşte marii jucători de pe piaţă, criza auto i-a lovit din plin şi cel mai tare chiar pe cei care teoretic aveau cele mai mari şanse se supravieţuire. Toyota a înregistrat o scădere de 15,4% în timp ce Honda a picat şi ea cu 7,91%. Iar dacă e să ne uităm în curtea producătorilor americani, vedem doar dezastru. 20,7% cu minus la Ford, 22,9% la General Motors şi aproape 30% la Chrysler.


Evolutia vanzarilor

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.