Pickup-ul de lux Mercedes-Benz X-Class „muşcă” din fanii lui VW Amarok [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 11 mai 2017 Știri auto
Pickup-ul de lux Mercedes-Benz X-Class „muşcă” din fanii lui VW Amarok [VIDEO]

Producătorul german de maşini de lux introduce pe piaţă primul pickup din istoria sa. Se numeşte Mercedes Benz X-Class şi va fi un rival direct pentru Volkswagen Amarok. Cu toate că maşina are o destinaţie utilitară, având în vedere formatul de pick-up, asta nu înseamnă că Mercedes a decis să renunţe la liniile elegante cu care ne-a obişnuit deja.

Camioneta se bazează pe aceeaşi structură ca şi Nissan Navara, dar promite să fie mult mai elegant. Ei bine, asta cel puţin teoretic, deoarece noua clasă X nu este dispusă să-şi dezvăluie încă designul final, chiar dacă ultimul prototip pare să se pregătească pentru liniile de asamblare. 

Acest lucru nu i-a împiedicat pe germani să înceapă să ia comenzi pentru maşină, încă din luna februarie a acestui an, în Anglia. Plata unei rezervări de 1.000 de lire sterline le celor care îşi doresc unul din primele X-Class, model ce va ajunge pe piaţă anul viitor.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide