Picnic Dacia în Franţa 2010

Dacia continuă tradiţia şi în 2010 şi toţi fanii francezi ai mărcii româneşti vor ieşi la iarbă verde în luna septembrie.

Picnic Dacia în Franţa 2010 Picnic Dacia în Franţa 2010

După ce anul trecut, Dacia a reuşit să mobilizeze 4.000 de fani la cel mai mare picnic organizat în cinstea mărcii româneşti, în acest an reprezentanţii francezi vor să îmbunătăţească recordul. Astfel Dacia anunţă pentru duminică 19 Septembrie adunarea generală a posesorilor şi simpatizanţilor Dacia pentru o reuniune de "familie". Suntem curioşi câţi se vor aduna în acest an, luând în considerare faptul că vânzările Dacia au crescut în acest an au crescut cu 147% şi a atins în premieră o cotă de peste 5%.

Locul de întâlnire pentru posesorii francezi de Dacia va fi în acest an în două locuri, deci premize duble pentru a atinge o asistenţă şi mai consistentă. Primul se află în suburbiile Parisului în Mousseaux-sur-Seine. Al doile este în sudul Franţei, la Cublize în apropierea oraşului Lyon.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.