Picnic în Malaezia: Ferrari F430 este pus pe grătar

Autor: Mihăiţă Petrescu 27 mart. 2012 Știri auto

Deşi la sfârşitul acestui weekend toţi posesorii de supercar-uri italiene s-au putut bucura de victoria celor de la Ferrari Scuderia în Marele Premiu al Malaeziei 2012, au existat şi unii mai puţin fericiţi.

Conducătorul auto, în vârstă de 50 de ani, al unui Ferrari F430 a avut parte de o întâmplare mai puţin fericită. În timp ce conducea într-o coloană de maşini exotice, şoferul a observat fum ce provenea de la motor. El a avut norocul de a putea opri pe marginea autostrăzii si a reuşit astfel să iasă viu şi nevătămat din maşina sa, înainte ca aceasta să fie cuprinsă de flăcări.

Despre noroc nu putem vorbi şi când vine vorba despre respectiva maşină, deoarece aceasta, până sa ajungă pompierii, a ars în totalitate. După cum puteţi observa şi în fotografie, din maşină nu a mai rămas mai nimic.

Potrivit celor de la faţa locului, motorul s-a supraîncălzit, cauzând finalul nefericit al supercar-ului. Din păcate, la începutul acestui an, în Ianuarie 2012, acelaşi model de Ferrari a fost protagonistul unui alt accident, tot pe autostradă, din care a rezultat rănirea atât a şoferului, cât şi a pasagerului din dreapta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide