Pictorul Adrian Mitu creează un proiect dedicat BMW M1 - GALERIE FOTO

Adrian Mitu creează al treilea proiect, dedicat BMW M1

Pictorul Adrian Mitu creează un proiect dedicat BMW M1 - GALERIE FOTO Pictorul Adrian Mitu creează un proiect dedicat BMW M1 - GALERIE FOTO

Pictorul român Adrian Mitu este cunoscut pentru proiectele sale inspirate de istoria BMW Motorsport. Cel mai nou dintre ele este instalaţia de artă "Blue One", dedicată legendarului model BMW M1. Aceasta fost prezentată de BMW Car Club of America la Hilton Head Concours, în Statele Unite, şi se potriveşte cu cea de-a 40-a aniversare a celebrului supercar. 

Instalaţia de artă spune povestea unuia dintre cele mai emblematice modele BMW, de la etapele iniţiale de dezvoltare, sub îndrumarea lui Paul Bracq pentru conceptul BMW Turbo şi apoi a lui Giorgetto Giugiaro, până la perioada competiţională, inclusiv faimosul proiect BMW ProCar.

Lucrarea de artă cuprinde 25 de picturi mari, care funcţionează ca un story board, ca o scenă, cu eroi şi momente legendare din istoria modelului, toate reunite într-o compoziţie foarte puternică. 18 picturi sunt reunite într-un perete de fundal curbat, în timp ce şapte picturi, poziţionate în faţă, sunt combinate într-o suprafaţă plană. 

GALERIE FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.