Pierderile GM depăşesc 38 miliarde de dolari

General Motors a înregistrat în primele nouă luni din 2007 o pierdere netă de 38,01 miliarde de dolari, de 13 ori mai mare decât în perioada similară a anului trecut, potrivit raportului financiar publicat de companie.

Pierderile GM depăşesc 38 miliarde de dolari Pierderile GM depăşesc 38 miliarde de dolari
După greva  care a avut loc de curând, GM se pare că are de înfruntat noi probleme. În trimestrul al treilea, cel mai mare producător auto american a raportat o pierdere record, de 39 de miliarde de dolari, care reflectă cheltuielile asociate unor beneficii nedeclarate din impozite, precum şi pierderile fostei divizii cu activitate în sectorul financiar, GMAC. În perioada iulie-septembrie 2006, GM a înregistrat pierderi de 147 milioane de dolari.

GMAC, companie la care GM mai deţine 49% din acţiuni, a raportat, săptămâna trecută, pierderi de 1,6 miliarde de dolari, determinate de rezultatele defavorabile obţinute pentru al patrulea trimestru consecutiv de către divizia Residential Capital, al doilea mare furnizor independent de credite ipotecare din SUA.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.