Piese Mazda contrafăcute

Mazda a colaborat recent cu poliţia din Thessalonica, Grecia, pentru a descoperi o reţea de distribuţie a unor piese Mazda contrafăcute.

Piese Mazda contrafăcute Piese Mazda contrafăcute
În urma investigaţiilor intense întreprinse de departamentul european de protecţie a mărcii (un fel de OPC) a dealerilor şi a autorităţiilor locale, reţeaua a fost anihilată. Se pare ca mafia pieselor Mazda contrafăcute are o amploare destul de mare, deoarece în prezent Mazda Europa urmăreşte vânzarea şi producerea filtrelor de contrabandă.

"Privim extrem de serios problema distribuţiei şi comercializării pieselor Mazda contrafăcute. Dar cel mai important lucru este că suntem hotărâţi să protejăm clienţii care nu ştiu că achiziţionează o piesă contrafăcută şi ilegală, care nu se ridică la calitatea pieselor originale" a declarat James Muir, preşedintele Mazda Europa.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.