Pieţele auto în Europa

România ocupă poziţia 16 în topul pieţelor auto din UE după înmatriculările de autoturisme noi din anul 2010.

Pieţele auto în Europa Pieţele auto în Europa

Înmatriculările de autoturisme noi din UE au scăzut în 2010 cu 5,5%, la 14,13 milioane de unităţi, de la 13,36 milioane de maşini în anul anterior, a anunţat Asociaţia Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).

În România s-au înmatriculat 94.541 de automobile noi anul trecut, cu 18,5% mai puţine decât în 2009, se arată într-un comunicat al ACEA.

Astfel, piaţa auto românească a coborât de pe locul 14 în UE în 2009 până pe poziţia a 16-a, fiind depăşită de Danemarca şi Finlanda.

Mai multe informaţii pe www.mediafax.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.