Pilotul de la Top Gear pe placa de înmatriculare

Un fan Ferrari a cumpărat numărul de înmatriculare cu numele pilotului de la Top Gear.

Pilotul de la Top Gear pe placa de înmatriculare Pilotul de la Top Gear pe placa de înmatriculare

"57IG" este numărul de înmatriculare ales de un britanic, director al unei companii din domeniul auto, pentru unul din cele două Ferrari pe care le deţine. Numărul a fost ales special pentru a fi asemănător cu porecla pilotului Top Gear scrisă cu majuscule, şi anume "STIG".

"The Stig" este numele "de scenă" al pilotului Top Gear care nu şi-a dezvăluit niciodată adevărata identitate în timpul emisiunii. Preferinţa pentru numele pilotului, care l-a costat pe fanul britanic circa 12.500 de euro, nu este deloc scumpă dacă luăm în considerare cât l-a costat pe un proprietar de Mercedes SLR McLaren numărul "F1"

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.