Pilotul Vali Porcişteanu a fost jefuit într-o vulcanizare din Piteşti

Pilotul de raliuri Vali Porcişteanu a fost prădat într-o vulcanizare din Piteşti ...

Pilotul Vali Porcişteanu a fost jefuit într-o vulcanizare din Piteşti Pilotul Vali Porcişteanu a fost jefuit într-o vulcanizare din Piteşti

Potrivit Poliţiei Argeş, incidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea, într-o vulcanizare de pe strada Depozitelor din Piteşti. Vali Porcişteanu avea maşina de raliuri pe o platformă, a coborât din autovehicul, dar nu a încuiat portiera. Un individ i-a furat rucsacul în care pilotul avea un laptop, mai multe bunuri şi portofelul.

“Cabina autoutilitarei, o platformă, nu a fost asigurată, închisă. Conducătorul auto era pe lângă maşină. Un bărbat a intrat în cabină, de unde a furat rucsacul. Conducătorul auto a observat şi a pornit în urmărirea sa”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş Florin Popa.

Porcişteanu a încercat să îl prindă pe hoţ, însă nu a reuşit. Un echipaj de Poliţie care era în zonă a pornit în urmărirea lui, moment în care individul a aruncat rucsacul cu tot ce era în el şi a urcat într-o maşină cu numere de Anglia.

“Conducătorul auto le-a povestit poliţiştilor ce s-a întâmplat, iar echipajul a pornit în urmărirea maşinii, în care se aflau trei bărbaţi, de 18, 23 şi 29 de ani. Niciunul nu are permis de conducere. Au fost audiaţi, iar victima a depus plângere”, a mai spus Popa.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt şi conducere fără permis.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.