Pimp my ride

Îţi plac maşinile realizate de baieţii de pe MTV? Xzibit nu a sunat încă la uşa casei tale? Poţi atunci să te consolezi cumpărând o creaţie a celor de la West Coast Customs.

Pimp my ride Pimp my ride
De multe ori când aţi văzut emisiunea v-aţi intrebat: dar calitatea materialelor cum e? Partea tehnică a fost schimbată? Motorul e nou? Proprietarul o să-şi poată vinde maşina? Dacă nu are bani de o maşină noua, atunci poate o avere peste noapte e foarte tentantă de a se transforma în bani lichizi. Ei bine la ultima intrebare vă putem răspunde cu următoarea creaţie Pimp my ride.

Automobilul va fi vândut la un preţ de 40.000 de dolari şi a fost realizat pornidu-se de la tema "Hair Force One", datorită posesoarei, Lawanna, ce este hair stylist. Broasca apărută în episodul 414 din serie a ajuns în atelierul celor de la West Coast Customs, ca orice alt model din emisiune, într-o stare jalnică. Stare la care nu vrei să te gândeşti atunci când dai 40.000 de dolari pe ea. Dar mâcar este dotată cu dispersor de şampon şi fixativ, boxe rezistente la apă şi un iPod nano. În interior de mare efect este uscătorul de păr ce işi ia "proviziile" de aer prin intermediul unei imense guri de admisie situate pe plafonul maşinii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.