Pininfarina Hyperion dotat cu ceas de mână

Ceasul de lux personalizat de Girard Perregaux pentru modelul Pininfarina Hiperyon va putea fi atât purtat la mână cât şi montat în lăcasul special creat pentru el în bordul maşinii.

Pininfarina Hyperion dotat cu ceas de mână Pininfarina Hyperion dotat cu ceas de mână

Girard Perregaux pentru PininfarinaModelul Pininfarina Hyperion a fost construit pornind de la modelul Rolls Royce Drophead Coupe, iar ceasul de lux pe care îl va purta în bordul său este, de asemenea, un model Vintage 1945 Tourbillon personalizat.  Ceasului i-au fost adăugate o turbină din aur şi un cadran albastru, de aceeaşi culoare cu maşina. Datorită sistemului său de desprindere ceasul poate fi atât purtat la mână cât şi montat în bordul maşinii.

Pininfarina Hyperion a fost lansată de casa de design auto italian în 2007. Numele este inspirat din mitologia greacă şi subliniază puterea inspirată prin designul maşinii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.