Pininfarina moare în accident de motocicletă

Autor: Victor Gavril 07 aug. 2008 Știri auto

Pininfarina - sfarsitul?Conform autonews.com Andrea Pininfarina a murit joi dimineaţă, 7 august, în urma unui accident care a avut loc în timp ce se îndrepta cu motocicleta sa spre centrul companiei din localitatea Cambiano. Conform poliţiei locale o maşină a intrat în motocicleta CEO-ului în vârstă de 51 de ani, impact în urma căruia A. Pininfarina şi-a pierdut viaţa.

Casa de design, Pininfarina, ale cărei origini datează în jurul anilor ’30, a fost dezvoltată de-a lungul timpului ca o afacere de familie, având clienţi de renume precum: Ferrari, Maserati, Cadillac, Jaguar. Pierderea CEO-ului este cu atât mai tragică cu cât compania se află în mijlocul unor restructurări cruciale pentru viitorul ei. Casa de design. se află în impas din cauza pierderilor de peste 130 milioane euro înregistrate în ultimii ani.

Unul din cele mai noi concepte ale casei de design conduse de Andrea Pininfarina este şi modelul din imagini, Pininfarina Sintesi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide