Pininfarina moare în accident de motocicletă

Casa italiană de design auto, Pininfarina, şi-a pierdut CEO-ul într-unul din cele mai dificile momente ale sale. Andrea Pininfarina a decedat după ce o maşină a intrat în motocicleta sa.

Pininfarina moare în accident de motocicletă Pininfarina moare în accident de motocicletă

Pininfarina - sfarsitul?Conform autonews.com Andrea Pininfarina a murit joi dimineaţă, 7 august, în urma unui accident care a avut loc în timp ce se îndrepta cu motocicleta sa spre centrul companiei din localitatea Cambiano. Conform poliţiei locale o maşină a intrat în motocicleta CEO-ului în vârstă de 51 de ani, impact în urma căruia A. Pininfarina şi-a pierdut viaţa.

Casa de design, Pininfarina, ale cărei origini datează în jurul anilor '30, a fost dezvoltată de-a lungul timpului ca o afacere de familie, având clienţi de renume precum: Ferrari, Maserati, Cadillac, Jaguar. Pierderea CEO-ului este cu atât mai tragică cu cât compania se află în mijlocul unor restructurări cruciale pentru viitorul ei. Casa de design. se află în impas din cauza pierderilor de peste 130 milioane euro înregistrate în ultimii ani.

Unul din cele mai noi concepte ale casei de design conduse de Andrea Pininfarina este şi modelul din imagini, Pininfarina Sintesi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.