Pininfarina Sintesi Concept

Pininfarina a dat publicităţii prima schiţă a conceptului Sintesi, maşină care va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a acestui an.

Pininfarina Sintesi Concept Pininfarina Sintesi Concept
Binecunoscuta casă de design Pininfarina a publicităţii prima schiţă oficială al noului concept Sintesi. Din păcate nu au fost făcute publice şi informaţii tehnice legate de acest concept, dar după cum declară Lowie Vermeersch (designerul şef al proiectului), conceptul este o sinteză a valorilor casei de design, a funcţionalităţii, sportivităţii şi eleganţei.

"Sintesi nu este doar o expresie a designului Pininfarina ci înglobează inovaţia tehnologică care ne permite să explorăm noi tipologii ale mobilităţii şi a siguranţei active", a mai declarat Vermeersch.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.