Pirelli a deschis un magazin concept în Dubai. Clientii pot găsi aici cele mai exclusiviste produse şi servicii - GALERIE FOTO

Conceptul P Zero World este deseori descris ca un “boutique pentru pneuri”

Pirelli a deschis un magazin concept în Dubai. Clientii pot găsi aici cele mai exclusiviste produse şi servicii - GALERIE FOTO Pirelli a deschis un magazin concept în Dubai. Clientii pot găsi aici cele mai exclusiviste produse şi servicii - GALERIE FOTO

După Los Angeles, Munchen şi  Monte-Carlo, Pirelli a deschis un magazin concept şi în Dubai. Magazinul a fost inaugurat printr-o paradă de 60 de supercar-uri aparţinând unor colecţionari locali. După această paradă prin oraş, peste 200 de maşini au mers apoi pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi pentru a participa la evenimentul P Zero Experience.

Conceptul P Zero World este deseori descris ca un “boutique pentru pneuri”: cu alte cuvinte, este un magazin unde clientii pot găsi cele mai exclusiviste produse şi servicii dedicate modelelor sport şi premium.

P Zero World este singurul loc unde este disponibilă întreaga gamă de pneuri Pirelli, precum P Zero Trofeo R (pneurile cele mai performante din gamă omologate pentru stradă), sau gama Pirelli Collezione, destinată maşinilor de colecţie şi care combină designul clasic cu performanţe de top.

Printre serviciile exclusive de care se bucură clienţii magazinului P Zero World din Dubai se numără preluarea maşinii la sosirea în faţa magazinului, dar şi o maşină de înlocuire dacă este nevoie. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.