Pirelli - investiţie în România

Pirelli va mai face o investiţie de 250 de milioane în România pentru a îşi dezvolta afacerile pe piaţa est-europeană.

Pirelli - investiţie în România Pirelli - investiţie în România

Noile investiţii prevăzute până în 2011, în valoare de aproximativ 250 de milioane de euro, au drept scop creşterea capacităţii de producţie în cadrul fabricilor, îmbunătăţind considerabil competitivitatea Grupului. Noul proiect va beneficia de un ajutor din partea statului român de maximum 28 de milioane de euro.

În ultimii cinci ani, Grupul Pirelli a investit în România circa 250 de milioane de euro pentru a crea un puternic pol industrial. Acesta include o fabrică de anvelope, care la finele anului 2009 va atinge o capacitate de producţie anuală de aproximativ 5 milioane de anvelope, şi o fabrică pentru producerea de cord metalic (material folosit la îmbunătăţirea anvelopelor radiale) în zona Slatinei. Activitatea puternicului pol industrial va fi completată până la sfârşitul anului 2008 cu începerea producţiei de filtre antipoluare pentru motoare diesel la fabrica de la Bumbeşti.

Noul pol industrial Pirelli din sectorul automotiv în România are o importanţă strategică pentru dezvoltarea viitoare a societăţii pe pieţele în plină dezvoltare din Europa de Est. Investiţia totală se va ridica la 500 de milioane de euro până în 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.