Pirelli îşi va extinde capacitatea de producţie de la Slatina. WDP va construi noua hală printr-o investiţie de 40 de milioane de euro

Autor: ProMotor 19 feb. 2019 Știri auto
Pirelli îşi va extinde capacitatea de producţie de la Slatina. WDP va construi noua hală printr-o investiţie de 40 de milioane de euro

WDP, dezvoltator de spaţii logistice şi industriale cu capital belgian, va investi 40 milioane de euro pentru construcţia unei hale de producţie pentru Pirelli la Slatina, producătorul de anvelope urmând să îşi extindă unitatea de producţie pe care o deţine deja în zonă.

WDP extinde unitatea de producţie existentă a companiei Pirelli, specialist în producţia de anvelope auto, situată în localitatea Slatina (RO), cu o hală nouă de ultimă generaţie, cu o suprafaţă de aproximativ 62.000 m². Acest proiect se aliniază strategiei de dezvoltare a celei mai mari şi mai importante locaţii de producţie a companiei Pirelli, cotată la bursa din Italia.

Noua hală va fi construită chiar lângă locaţia Pirelli existentă din Slatina, în continuarea acesteia. Investiţiile pe care Pirelli le-a făcut în ultimii ani au crescut volumul activităţilor la această locaţie, astfel că extinderea a devenit o necesitate. Logistica de intrare şi ieşire urmează să fie amplasată în secţiunea nouă, unde se va amenaja şi un spaţiu pentru activităţi de producţie.

După finalizarea construcţiei – preconizată în cursul celui de-al treilea trimestru al anului 2020 – Pirelli va închiria noua clădire logistică pe o perioadă de cincisprezece ani.

Grupul Pirelli a intrat în România în 2004, iar în ultimii 15 ani a investit aproximativ 450 de milioane de euro. Grupul are 3.000 de angajaţi în România.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide