Piţipoancă sau glamuroasă? Ce a făcut o moldoveancă cu un Lamborghini de 200.000 de euro – VIDEO

Autor: businessmagazin.ro 12 ian. 2018 Știri auto
Piţipoancă sau glamuroasă? Ce a făcut o moldoveancă cu un Lamborghini de 200.000 de euro – VIDEO

Un Lamborghini Huracan nu a fost îndeajuns pentru moldoveancă. Apelând la serviciile companiei Vinceri, Daria Radionova a ales să-şi acopere automobilul de 200.000 de euro cu 1.3 milioane de cristale Swarovski.

Glamour sau prost gus: Ce a făcut o moldoveancă cu un Lamborghini de 200.000 de euro. Maşina străluceşte…| GALERIE FOTO, VIDEO

GALERIE FOTO AICI

Daria Radionova, o tânără originară din Republica Moldova, ţară în care locuieşte familia sa înstărită, a ajuns din nou în centrul atenţiei presei auto prin noua sa maşină excentrică.

Ea nu este la prima ispravă de acest fel. Daria Radionova a avut în posesie un Bentley Continental GT decorat parţial cu astfel de cristale, iar înainte de asta a atras atenţia presei printr-un Mercedes-Benz CLS acoperit integral cu Swarowski.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide