Piua! E timpul să-ţi schimbi parola!

Luăm o scurtă pauză de la programul obişnuit pentru a-ţi transmite un mesaj de interes public: din cauza unei breşe în sistem, securitatea parolelor tale s-ar putea să fie afectată.

Piua! E timpul să-ţi schimbi parola! Piua! E timpul să-ţi schimbi parola!

Dacă ai ajuns să citeşti asta se poate presupune că eşti un om al Internetului, care are cont de Facebook, adresă de e-mail, eventual câteva numere de card lăsate pe vreun cont de cumpărături on-line etc. Şi mai mult ca sigur ai vrea ca acestea să fie protejate corespunzător de parolele pe care tu cu mânuţa ta le-ai tastat. Ei bine, Internetul e un pic bolnăvior acum şi există riscul ca parola ta să nu mai fie chiar sigură. 

Pentru mai multe detalii despre Heartbleed - căci aşa a fost botezată breşa de securitate - poţi apela cu încredere la colegii noştri de la Go4IT, care îţi vor explica în detaliu (adică cu toate denumirile aferente) despre ce este vorba. Tot acolo vei afla şi cum să testezi dacă eşti în siguranţă sau dacă trebuie să-ţi investeşti câteva minute din viaţă în a găsi o parolă mai bună decât cea pe care o ai.

Reluăm programul obişnuit în 3, 2, 1...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.