Plafoane acoperite în aur

Opulenţa supremă poate fi obţinută de acum la atelierele Alchemist din Marea Britanie, acolo unde plafonul maşinii poate fi acoperit în aur. Şi pentru suma potrivită de bani, credem noi, că nu doar plafonul.

Plafoane acoperite în aur Plafoane acoperite în aur

Cum dublezi valoarea unui MiniBritanicii de la Alchemist, o firmă cu sediul în Londra s-au specializat pe placarea plafoanelor cu aur de 24 de carate, printr-o nouă tehnologie patentată. Lucrarea costă de la 15700 de euro şi este individualizată prin aplicarea unei semnături cu număr şi certificat de autenticitate.

Evident, dacă nici acoperişul din aur nu este bun, cei de la Alchemist sunt dispuşi să arunce şi cu o mână de pietre preţioase prin aurul ostentativ. Un lucru nu ne este clar: de ce se limitează britanicii la plafoane? Pot să acopere cu aur şi jantele, siglele, grila faţă şi chiar toată maşina. Nu or fi cumpărători? Ma îndoiesc.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.