Plângerea lui Boureanu contra poliţiştilor are un final neaşteptat. Bătăuşul a primit ce merita - VIDEO

Plângerea fostului deputat Cristian Boureanu, depusă împotriva poliţiştilor implicaţi ...

Plângerea lui Boureanu contra poliţiştilor are un final neaşteptat. Bătăuşul a primit ce merita - VIDEO Plângerea lui Boureanu contra poliţiştilor are un final neaşteptat. Bătăuşul a primit ce merita - VIDEO

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au clasat dosarul privind plângerea fostului deputat Cristian Boureanu, depusă de către acesta împotriva poliţiştilor care l-ar fi lovit anul trecut. În urma acestui incident, Cristian Boureanu e judecat pentru ultraj.

Citeşte şi Proiect de 54 mil. $ cu motor Porsche [GALERIE FOTO]

Plângerea fostului deputat Cristian Boureanu, depusă împotriva poliţiştilor implicaţi în incidentul de anul trecut, a fost clasată, potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Dosarul a fost clasat pentru că poliţiştul care l-a lovit pe Boureanu a acţionat în legitimă apărare şi nu i se poate imputa acuzaţia de abuz în serviciu.

AICI VIDEO din momentul în care poliţistul îi dă un pumn fostului deputat

Pe 20 iulie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului1 i-au trimis în judecată pe Cristian Boureanu, acuzat că a agresat un poliţist rutier, şi pe iubita sa, Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă.

Pe 9 iunie 2017, în jurul orelor 01:30, maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic, în zona Piaţa Charles de Gaulle din Sectorul 1 al Capitalei de un echipaj de poliţie rutieră.

Procurorii susţin în rechizitoriu că acesta "s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.