Planuri de viitor Dacia

Conform celor de la gândul.info citând Financial Times, Renault Grup intenţionează să introducă, în curând pe piaţă, noi modele care să se menţină în categoria maşinilor low-cost, fiind vorba de o nouă maşină de familie şi un vehicul utilitar de dimensiuni mici.

Planuri de viitor Dacia Planuri de viitor Dacia

Conform gândul.info, Grupul Renault îşi propune să ajungă, până în 2015, la vânzări care să depăşească numărul de 550.000 de autoturisme anual, ceea ce reprezintă cu peste 50% mai mult decât media actuală.

Responsabilul executiv al grupului Renault pentru fabricarea de maşini "entry-level", Gérard Detourbet, a declarat, pentru Financial Times, că oficialii companiei plănuiesc să impulsioneze numărul de vânzări prin îmbunătăţirea designului, dar şi prin pătrunderea pe noi pieţe, inclusiv pe cea din Marea Britanie, unde Dacia se va lansa în 2012 cu importante modificări de aspect: "Obiectivul Dacia este să crească substanţial în Europa. Astăzi vindem 350.000 de maşini şi vrem să ajungem la 550.000 în anul 2015".

Mai multe informaţii pe www.gândul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.