Planuri măreţe pentru SAAB: vor să lanseze încă 3 modele

Chiar dacă SAAB este pe marginea prăpastiei, suedezii nu se lasă şi anunţă lansarea a trei noi modele: 9-1, 9-6 şi 9-7.

Planuri măreţe pentru SAAB: vor să lanseze încă 3 modele Planuri măreţe pentru SAAB: vor să lanseze încă 3 modele

Pentru a avea suficiente resurse financiare, cei de la SAAB au făcut un joint venture cu Pang Da şi Zhejiang Youngman Lotus în vederea dezvoltării a trei noi modele: 9-1, 9-6, 9-7.

Primul model se doreşte a fi unul entery-level, în schimb 9-6 şi 9-7 vor fi modele "prestigioase", după cum a declarat Victor Muller, CEO SAAB. Constructorul suedez se va ocupa de dezvoltarea şi design-ul celor 3 modele, iar Zhejiang Youngman Lotus va asigura partea financiară necesară proiectului.

Oficialii SAAB nu au precizat însă, când vom vedea pe piaţă produsele rezultate din acest joint venture.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.