Plasează România pe primul loc în lume la producţia de #selfie şi câştigă un iPhone 5c!

Plasează România pe primul loc în lume la producţia de #selfie şi câştigă un iPhone 5c!

Autor: Iulian Dnistran acum 6 ani Știri

Fă-ţi un selfie alături de cei 1000 de oameni, postează poza pe record.selfieyourmovie.com, înregistrează-te cu contul tău de Facebook şi înscrie-te în cursa pentru un iPhone 5c, oferit de iStyle.

Pozele #selfie trimise prin alte platforme sau făcute în orice alt loc nu vor fi luate în considerare.

Ne pregătim pentru cel mai mare eveniment al verii: primul record mondial Guinness World Records cu cel mai mare număr de oameni care îşi fac selfie în acelaşi timp.

Accesul este gratuit, iar spectacolul se anunţă a fi unul incendiar, exact în spiritul #SELFIE: cu distracţie de zile mari şi supradoză de veselie.

Nici vedetele nu vor lipsi de la momentul istoric în care românii vor stabili un nou record mondial. Petrecerea începe la ora 20, alături de MC George Vintilă şi invitaţii Alina, Dorian, Ana, Dima din LaLa Band. De la ora 21, Smiley, cel mai în vogă artist al momentului, va face show împreună cu Alex Velea. Şi actorii principali din filmul #SELFIE: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hodja, Alex Călin, Vlad Logigan, Levent Sali şi Răzvan Fodor vor fi prezenţi la eveniment.

Iar cum un #selfie nu vine niciodată singur, pe 9 mai te aşteaptă o nouă premieră. #Selfie, comedia anului rulează în cinematografele din toată ţara. Distracţie, prietenie, gaşcă, nebunie.Comentarii
Inchide