Playboy a ales Maşina Anului 2011: Mercedes SLS AMG

Mercedes SLS AMG a primit titlul de Maşina Anului 2011 de către iepuraşul Playboy, considerându-l cel mai sexy model al anului.

Playboy a ales Maşina Anului 2011: Mercedes SLS AMG Playboy a ales Maşina Anului 2011: Mercedes SLS AMG

Redactorii Playboy au pilotat absolut tot ce înseamnă nou în domeniul auto, căutând astfel cea mai sexy şi potrivită maşină pentru titlul de Car of the Year 2011. Cele mai multe dintre modelele testate, pur şi simplu i-au înnebunit pe editori revistei care au profitat de performanţele fiecărui model sportiv. Verdictul îl puteţi vedea în lista de mai jos:

Best Hybrid: Honda CR-Z

Best Convertible: Porsche Boxster Spyder

Best Sports Coupe: Cadillac CTS-V Coupe

Best Bank for the Buck: Mazda2

Best Sports Sedan: Aston Martin Rapide

Best SUV: Jeep Grand Cherokee

Most likely to succeed: Hyundai Equus

Best Plug-in: Chevrolet Volt

Car of the Year 2011: Mercedes SLS AMG.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.