Playboy a desemnat Maşina Anului 2014

Pe lângă fete frumoase, cei de la Playboy au ceva experienţă şi în domeniul auto. În fiecare an, publicaţia alege Maşina Anului, iar câştigătoarea de anul acesta vine din Marea Britanie.

Playboy a desemnat Maşina Anului 2014 Playboy a desemnat Maşina Anului 2014

După ce au testat mai multe modele interesante de pe piaţă, cei de la Playboy s-au hotărât asupra Maşinii Anului 2014. Distincţia supremă a fost câştigată de Jaguar F-Type, "felina" disponibilă atât în versiunea roadster cât şi coupe

Au mai existat alte patru categorii pentru care s-au oferit premii, după cum urmează:

Maşini Sport - Câştigător: Chevrolet Corvette Stingray, model ce a devansat concurenţi ca SRT Viper şi Porsche Cayman.

Berline - Câştigător: Mercedes-Benz CLA250, clasat în fruntea listei care mai cuprinde nume precum Cadillac CTS şi Audi RS7.

Maşini eco - Câştigător: Honda Accord Hybrid, după ce s-a impus în faţa electricelor BMW i3 şi Tesla Model S.

SUV-uri - Câştigător: Land Rover Range Rover Sport, urmat de BMW X5 şi Subaru Forester.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.