Playboy decembrie 2011 – pictorial de poveste cu Albă ca Zăpada

Autor: Oraan Mărculescu 05 dec. 2011 Știri auto
Playboy decembrie 2011 – pictorial de poveste cu Albă ca Zăpada

Pe Gina Măican o ştiţi de la emisiunea Goluri şi Goale, de pe Sport.ro, unde a evoluat alături de vedeta Playboy Roxana Tănase. După Goluri şi Goale, Gina a mai participat în cîteva proiecte marca PRO, după care a fost reporter la CanCan Tv. Jurnalismul îi place, dar nimic nu se poate compara cu actoria. Gina Măican a jucat în ultimul sezon din Narcisa Sălbatică, unde a interpretat-o pe Simona, o fată rea.

În Playboy, ediţia din decembrie, Gina este o Albă ca Zăpada total dezinhibată şi, evident, dezbrăcată. Tot în acest număr de decembrie, Playboy vă prezintă un interviu-eveniment cu Anthony Bourdain, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune şi globe trotteri din lume, graţie emisunii sale „No Reservations”. Pentru Playboy, Bourdain vorbeşte cu francheţe şi umor despre viaţa şi cariera lui, inclusiv despre perioada în care a fost dependent de heroină şi metadonă.

La cele 20Q răspunde Radu Vâlcan. Playboy a realizat un interviu sincer cu un Radu Vâlcan ieşit din matca actorului de telenovelă. Revista Iepuraşului cu papion a aflat cum s-a transformat filmul Scarface dintr-un eşec de box office şi de critică într-unul din cele mai influente filme cu gangsteri care s-au făcut vreodată. Şi, nu în ultimul rând, cititorii vor afla cine a încins ecranul anul acesta. Playboy a făcut un inventar larg al scenelor de sex din filmele anului 2011.

Revista poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei începând cu 5 decembrie. Mai multe fotografii pe www.playboy.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide