Playseat Red Bull F1 pentru maniacii jocurilor cu maşini

Dacă vrei să îţi anulezi viaţa socială, să rupi relaţia cu iubita sau să ajungi la divorţ cât mai repede poţi miza pe ajutorul oferit de Playseat Red Bull F1.

Playseat Red Bull F1 pentru maniacii jocurilor cu maşini Playseat Red Bull F1 pentru maniacii jocurilor cu maşini

S-a dorit reproducerea cât mai fidelă a poziţiei din monopostul de Formula 1. Aşadar poţi degusta parţial din senzaţiile lui Vettel şi Webber. Poziţia scaunului este aproximativ identică raportată la poziţia volanului şi a pedalelor din noul monopost RB7. Evident structura mai trebuie acompaniată şi de un LCD, 3D dacă se poate şi un sistem audio destul de performant cât să îi determini pe vecini să vină să îţi schimbe roţile la pit stop. Scaunul este compatibil cu Playstation2, Playstation3, Xbox, Xbox 360, Wii şi PC. Nu uitaţi că mai aveţi nevoie şi de un volan cu pedalier. Structura are o masă de 24 kilograme. Şi mai aveţi devoie de 1.400 USD pentru a achiziţiona "jucăria".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.