Poate fi furat ornamentul de pe capota unui Rolls-Royce? - VIDEO

Ornametele de pe maşinile de lux reprezintă o tentaţie...

Poate fi furat ornamentul de pe capota unui Rolls-Royce? - VIDEO Poate fi furat ornamentul de pe capota unui Rolls-Royce? - VIDEO

 


Ornametele de pe maşinile de lux reprezintă o tentaţie pentru găinarii cărora le place să ia o ”amintire” când trec pe lângă o maşină frumoasă. Însă, când vorbim de Rolls-Royce, este posibil ca cei care colecţionează aceste ornamente să aibă o mică problemă, deoarece la aceste maşini este aproape imposibil de furat, după cum demonstrează Mark Powell, director de vânzări la Rolls-Royce Tampa Bay. Când cineva pune mâna pe ornament şi trage, ornamentul se retrage în interiorul capotei. 

În clipul de mai jos veţi putea vedea de ce nu poate fi furat acest ornamet. Deşi, dacă stăm să ne gândit mai bine, la ”experienţa” pe care o au hoţii din România, cei de la Rolls-Royce riscă să aibă surprize. 

Sursă: Highsnobiety.com


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.