Poate fi furat ornamentul de pe capota unui Rolls-Royce? – VIDEO

Autor: ProMotor 12 aug. 2016 Știri auto
Poate fi furat ornamentul de pe capota unui Rolls-Royce? – VIDEO

 


Ornametele de pe maşinile de lux reprezintă o tentaţie pentru găinarii cărora le place să ia o ”amintire” când trec pe lângă o maşină frumoasă. Însă, când vorbim de Rolls-Royce, este posibil ca cei care colecţionează aceste ornamente să aibă o mică problemă, deoarece la aceste maşini este aproape imposibil de furat, după cum demonstrează Mark Powell, director de vânzări la Rolls-Royce Tampa Bay. Când cineva pune mâna pe ornament şi trage, ornamentul se retrage în interiorul capotei. 

În clipul de mai jos veţi putea vedea de ce nu poate fi furat acest ornamet. Deşi, dacă stăm să ne gândit mai bine, la ”experienţa” pe care o au hoţii din România, cei de la Rolls-Royce riscă să aibă surprize. 

Sursă: Highsnobiety.com


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide