Polestar 1 pe drumurile din Suedia. Coupe-ul hibrid de 600 CP promite şoferilor o experienţă de condus fără cusur - VIDEO

Polestar 1 promite şoferilor o experienţă de condus fără cusur

Polestar 1 pe drumurile din Suedia. Coupe-ul hibrid de 600 CP promite şoferilor o experienţă de condus fără cusur - VIDEO Polestar 1 pe drumurile din Suedia. Coupe-ul hibrid de 600 CP promite şoferilor o experienţă de condus fără cusur - VIDEO

Polestar 1 promite şoferilor o experienţă de condus fără cusur, iar pentru a face faţă acestei promisiuni, au testat direcţia, aderenţa şi vectorizarea cuplului pe drumurile din Suedia. Camerele de luat vederi au surprins câteva cadre pe care suedezii le-au urcat pe YouTube pentru a întreţine interesul fanilor. 

Polestar este primul automobil sub sigla Polestar. Polestar 1 va fi umbrela pentru viitorul brand Polestar. Polestar 1 este un Grand Tourer Coupé cu două uşi, 2+2 locuri şi motorizare ‘Electric Performance Hybrid’. Este o maşină electrică susţinută de un motor cu combustie internă, are o autonomie de 150 km în mod pur electric - cea mai mare pentru orice maşină hybrid existentă pe piaţă. Cei 600 CP şi cuplul de 1000 Nm plasează maşina pe o poziţie fermă în segmentul de maşinii performante.

Polestar este construit pe SPA de la Volvo, dar aproximativ 50% din elementele prezente sunt noi, custom-made, create de inginerii Polestar. Pentru a oferi caracteristicile specifice unui condus dinamic, Polestar 1 benefeciază de noi tehnologii, toate menite să transforme automobilul într-o adevărată plăcere pentru şofer.

Polestar 1 e prima maşină din lume dotată cu tehnologia avansată a şasiului Öhlins Continuously Controlled Electronic Suspension (CESi).

Caroseria din fibră de carbon reduce greutatea maşinii şi îmbunătăţeşte comportamentul maşinii pe şosea cu 45%, schimbând şi centrul de greutate al maşinii. În plus, Polestar 1 foloseşte o axă dublă electrică spate care permite vectorizarea cuplului. Aceasta oferă suport şoferului cu acceleraţie precisă pe fiecare roată pentru a maximiza aderenţa şi a menţine viteza la viraje. 

Coupe-ul de 600 de cai putere are un preţ anunţat de 155.000 de Euro, şi a fost comandat deja de aproximativ 500 de clienţi din întreaga lume. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.