Poliţele RCA pe o lună au prins teren, deşi sunt de două ori mai scumpe decât cele anuale

ASF a luat în calcul datele aferente primului semestru al acestui an

Poliţele RCA pe o lună au prins teren, deşi sunt de două ori mai scumpe decât cele anuale Poliţele RCA pe o lună au prins teren, deşi sunt de două ori mai scumpe decât cele anuale

Aproape una din patru poliţe auto obligatorii (RCA) vândute în prima jumătate a acestui an a fost încheiată pe o lună, deşi contractele încheiate pe pe­rioade reduse sunt mult mai costisitoare decât poliţele încheiate pe un an.

Astfel, dacă un client persoană fizică încheie în fiecare lună poliţa RCA, ajunge să plătească în medie timp de un an circa 721 lei.

Dacă însă clientul optează pentru încheierea poliţei o singură dată pe an, tariful mediu ajunge la 367 lei, potrivit datelor Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), care a luat în calcul datele aferente primului semestru al acestui an.

Continuarea pe ZFCorporate

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.