Poliţia are Lamborghini Aventador! Dar nu la noi…

Autor: Adrian Mihălţianu 11 apr. 2013 Știri auto

Mai întâi, să ne gândim logic: de ce ar avea nevoie poliţia de un Lamborghini Aventador şi ce ţară şi-ar permite o astfel de cheltuială? Mai întâi, un asemenea bolid este necesar pentru a vâna maşini de aceeaşi categorie, iar apoi vorbim de o ţară unde excesele şi banii nu sunt deloc o problemă, deoarece se bazează pe nişte resurse foarte cunoscute.

Ei bine, dacă încă nu v-aţi dat seama, vă spunem noi că această maşină de poliţie va patrula în metropola Dubai din Emiratele Arabe Unite. Singura problemă rămâne, însă, veridicitatea acestei informaţii.

Şi asta deoarece poliţia din Dubai nu a dat nici un comunicat oficial deocamdată cu privire la această achiziţie. Se pare, totuşi, că nu vorbim de un tuning dement al vreunui arab excentric, deoarece însemnele de pe maşină sunt oficiale.

În schimb, poliţia din Dubai vine cu altă surpriză: urmează să doteze flota de maşini de poliţie cu o ”trupă” de Chevrolet Camaro. Suntem curioşi dacă driterii de pe şoselele şi autostrăzile arabe vor fi ”vânaţi” în acelaşi stil, cu burnout şi glisaje spectaculoase. Pentru că acum şi poliţiştii au cu ce, nu?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide