Poliţia are Lamborghini Aventador! Dar nu la noi...

Ar fi hilar (sau strigător la cer?) pentru români ca Poliţia Rutieră să cheltuiască 300.000 de euro pe un Lamborghini Aventador, plus zecile de mii de euro pentru aparatura din dotare. Însă pentru poliţiştii din altă ţară e ceva normal. Unde se întâmplă asta, vedeţi în continuare.

Poliţia are Lamborghini Aventador! Dar nu la noi... Poliţia are Lamborghini Aventador! Dar nu la noi...

Mai întâi, să ne gândim logic: de ce ar avea nevoie poliţia de un Lamborghini Aventador şi ce ţară şi-ar permite o astfel de cheltuială? Mai întâi, un asemenea bolid este necesar pentru a vâna maşini de aceeaşi categorie, iar apoi vorbim de o ţară unde excesele şi banii nu sunt deloc o problemă, deoarece se bazează pe nişte resurse foarte cunoscute.

Ei bine, dacă încă nu v-aţi dat seama, vă spunem noi că această maşină de poliţie va patrula în metropola Dubai din Emiratele Arabe Unite. Singura problemă rămâne, însă, veridicitatea acestei informaţii.

Şi asta deoarece poliţia din Dubai nu a dat nici un comunicat oficial deocamdată cu privire la această achiziţie. Se pare, totuşi, că nu vorbim de un tuning dement al vreunui arab excentric, deoarece însemnele de pe maşină sunt oficiale.

În schimb, poliţia din Dubai vine cu altă surpriză: urmează să doteze flota de maşini de poliţie cu o ”trupă” de Chevrolet Camaro. Suntem curioşi dacă driterii de pe şoselele şi autostrăzile arabe vor fi ”vânaţi” în acelaşi stil, cu burnout şi glisaje spectaculoase. Pentru că acum şi poliţiştii au cu ce, nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.