Poliţia australiană a primit un Audi RS4, dar n-are voie să-l folosească în urmăriri

Nici nu ştii dacă să te bucuri sau să-i invidiezi pe poliţiştii care vor juca rol de tutori pentru această maşină...

Poliţia australiană a primit un Audi RS4, dar n-are voie să-l folosească în urmăriri Poliţia australiană a primit un Audi RS4, dar n-are voie să-l folosească în urmăriri

Audi Australia a livrat Poliţiei din Lake Illawara unul dintre minunăţiile purtătoare de siglă RS: Audi RS4 Avant. În urma unei campanii - desfăşurate pe Facebook - fanii Audi Australia au putut vota „uniforma” în care va fi îmbrăcat exemplarul, importatorul înmânând maşina Poliţiei echipată cu vinilul şi luminiţele corespunzătoare. Şi arată fe-no-me-nal, aşa, pregătită pentru săvârşirea de fapte bune. Doar că n-o să aibă parte de acţiune.

În cele 12 luni cât va sta în sânul norocoasei secţii de Poliţie, Audiul RS4 Avant va fi un fel de „mascotă” pentru programele de informare în rândul tinerilor, pe care Poliţia australiană le are în agendă în perioada următoare.

Nu ştim, sincer, dacă am vrea să fim în pielea reprezentanţilor legii care se vor perinda prin spatele volanului acestui super-brake cu V8 de 4,2 litri şi 450 de cai-putere pregătiţi să solicite toate cele patru roţi odată. Să ne întoarcem, deci, la revizionarea galeriei...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.