Poliţia Autostrăzi combate viteza cu un Lancer Evolution

M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România şi parte a Ţiriac Holdings continuă protocolul încheiat anul trecut cu Inspectoratul General de Poliţie al României, Secţia Poliţia Autostrăzi.

Poliţia Autostrăzi combate viteza cu un Lancer Evolution Poliţia Autostrăzi combate viteza cu un Lancer Evolution

Comisar Şef George Grigore, şeful Secţiei de Poliţie Autostrăzi şi Daniel Antor, Director Executiv M Car TradingDe această dată, Poliţia Autostrăzi îşi va desfăşura activitatea pentru siguranţa în trafic pe Autostrada A2 într-un Lancer Evolution cu transmisie automată cu dublu ambreiaj şi mod de schimbare sport - Twin Clutch SST. Poliţia Autostrazi a mai exploatat un Mitsubishi Lancer Evolution acum ceva vreme, dar acel model era dotat cu cutie de viteze manuală.

Cutia automată cu dublu ambreiaj TC+SST schimbă automat treapta de viteză, astfel că timpul şi viteza necesare schimbării este mult mai scurt decât dacă acest lucru s+ar face manual.

Modelul primit la testare de Poliţia Rutieră este propulsat de un motor de doi litri turbo ce dezvoltă 295 CP, are tracţiune integrală iar pentru acceleraţia de la 60 la 100 km/h sunt necesare doar 3,4 secunde.

Automobilul este dotat cu toate sistemele specifice maşinilor de Poliţie Rutieră.

Performantul bolid a fost primit de Comisarul Şef George Grigore, şeful Secţiei de Poliţie Autostrăzi din cadrul IGPR în prezenţa lui Daniel Antor, Director Executiv M Car Trading.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.