Poliţia din Abu Dhabi foloseşte Fiat 500

Poliţia din cel mai bogat colţ al lumii, Abu Dhabi, şi-a extins parcul auto cu un Fiat 500. Care va "lucra" cot la cot cu Nissan GT-Rs, Chevrolet Camaro SS sau Volkswagen Golf GTI.

Poliţia din Abu Dhabi foloseşte Fiat 500 Poliţia din Abu Dhabi foloseşte Fiat 500

Potrivit celor de la Carmiddleeast, prin noua achiziţie a poliţiei din Abu Dhabi aceasta vrea să transmită oamenilor un sentiment prietenos, sociabil.

"Ca parte a programului de responsabilitate socială, scopul nostru principal este de a asista guvernul în promovarea siguranţei rutiere prin afişarea unei metode prietenoase de transport a poliţei", a declarat Nassim Mourani, General Manager Al Ain Operations.

"Un mare avantaj al Fiat-ului 500 este că oferă o manevrabilitate ridicată prin aglomeraţia urbană, graţie dimensiunilor reduse ale acestuia", încheie Nassim Mourani.

Deşi recesiunea a ajuns şi în statul arab cel mai extravagant, faptul că modelul Fiat 500 a intrat în parcul poliţiei nu este privit neapărat ca o adaptare la criza economică. Va fi interesant de urmărit reacţia oamenilor în faţa simpaticului "poliţist".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.