Poliţia din Dubai nu stă pe gânduri: are cele mai rapide maşini de pe planetă. Noul Lamborghini Urus ar putea fi unul dintre ele - FOTO

Când potenţialii răufăcători din Dubai au la dispoziţie ...

Poliţia din Dubai nu stă pe gânduri: are cele mai rapide maşini de pe planetă. Noul Lamborghini Urus ar putea fi unul dintre ele - FOTO Poliţia din Dubai nu stă pe gânduri: are cele mai rapide maşini de pe planetă. Noul Lamborghini Urus ar putea fi unul dintre ele - FOTO

Când potenţialii răufăcători din Dubai au la dispoziţie cele mai rapide maşini de pe glob, singura soluţie a poliţiei este să se adapteze la situaţie şi să ridice ştacheta. Zis şi făcut.

Poliţia din Dubai nu stă pe gânduri şi reuşeşte să formeze o flotă formată din cele mai rapide maşini de pe planetă, gata să intervină când împrejurările o cer.

Probabil o zi cu oamenii legii din Dubai este varianta reală a jocului Need For Speed Hot Pursuit, atunci când alegi "să joci cu poliţia.”

Cele mai celebre maşini care au intrat în posesia Poliţiei din Dubai sunt Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador şi Mercedes-Benz SLS AMG.

În acest ritm, nu ne-am mira să-l vedem printre ele şi pe Noul SUV Lamborghini Urus.

Până atunci, designerul Aksyonov Nikita şi-a imaginat cum ar putea să arate maşina în două tonuri de culoare şi cu inscripţiile oficiale pe ea. 

Un Lamborghini Urus ar putea face pereche cu un alt SUV: Brabus B63S-700 Widestar, care se află deja în flota poliţiei din Dubai.

Super SUV-ul italian are un motorl turbo V8 de 4.0 litri, cu 641 cai putere şi cuplu de 850 Nm.

Ajunge de la 0 la 100 km / h în doar 3.6 secunde, în timp ce Brabus o face în 4,9 secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.