Poliţia Locală din Constanţa primeşte un SUV de lux - GALERIE FOTO

Stelvio este primul SUV produs ...

Poliţia Locală din Constanţa primeşte un SUV de lux - GALERIE FOTO Poliţia Locală din Constanţa primeşte un SUV de lux - GALERIE FOTO

Poliţia Locală din Constanţa a primit luna aceasta un Alfa Romeo Stelvio, pentru a facilita misiunile de patrulare. Oamenii legii vor putea folosi acest Stelvio pentru o perioadă de 6 luni. 

Stelvio este primul SUV produs de Alfa Romeo. Acesta dezvoltă o putere de 180 CP, având un motor de 2.2 L Mjet, are transmisie automată în 8 trepte, tracţiune integrală, şi este un model versiunea Super, cu jante de 19’’.

Stelvio este cel mai recent model ce se alătură gamei de autoturisme Alfa Romeo, fiind primul SUV creat vreodată sub sloganul “La Meccanica Delle Emozioni”. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.