Poliţia ne arată de ce nu e bine să înjuri un Nissan Qashqai - VIDEO

Clipul postat de Poliţia Română are scop educativ ...

Clipul postat de Poliţia Română are scop educativ. Una dintre cele mai periculoase manevre din trafic este depăşirea pe partea dreaptă, foarte "îndrăgită" de români. Aşa nu se face. Chiar dacă suntem obişnuiţi cu această manevră în traficul de zi cu zi, depăşirea pe partea dreaptă este foarte periculoasă. Vedeţi aici ce se poate întâmpla.

Mesajul Poliţiei

„No, hai mă, Qashqai!
...dar niciodată nu depăşi prin dreapta!
Iar dacă nu era o depăşire, ci era devansare, ai uitat să te asiguri.

În astfel de situaţii, faceţi manevrele cu mare atenţie! Altfel, există riscul să loviţi o maşină staţionată, o bicicletă, o căruţă sau orice alt obstacol aflat pe drum!

Iar pentru proprietarii de căruţe, oricâţi cai putere vă propulsează, tot nu aveţi voie să circulaţi pe drumurile naţionale şi în municipii. În cel mai bun caz, riscaţi o amendă destul de mare, iar, în varianta gravă, să fiţi pulverizaţi!”

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.