Poliţia Română îşi completează flota cu un Jaguar XFR de 510 CP

Începând cu luna august, Secţia de Poliţie Autostrăzi va intra în posesia unui nou autoturism: un Jaguar XFR, având un motor de 5 litri Supercharged şi 510 CP care are ca scop monitorizarea traficului rutier şi sporirea siguranţei în trafic.

Poliţia Română îşi completează flota cu un Jaguar XFR de 510 CP Poliţia Română îşi completează flota cu un Jaguar XFR de 510 CP

Autovehiculul este oferit cu titlu gratuit Poliţiei Române pentru o perioadă de şase luni, considerând posibilitatea de prelungire a acestui parteneriat pe viitor. În acest timp, autoturismul va fi folosit pentru principalele 3 tronsoane de autostradă, care sunt şi cele mai tranzitate în perioada estivală.

"Este prima acţiune cu care marca Jaguar doreşte să marcheze 10 ani de existenţă oficială în România, eveniment ce va fi celebrat anul următor" a declarat Domnul Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto - Importatorul Oficial Jaguar Land Rover pentru România.

Poliţia Română nu este la prima colaborare cu renumita marcă britanică, anul acesta împlinindu-se 40 de ani de la primul parteneriat, atunci când, pentru intervenţii speciale, au fost achiziţionate mai multe modele Jaguar XJ.

Prin acest parteneriat, marca Jaguar îşi propune să se implice în proiecte care au ca scop sporirea siguranţei de deplasare, prin responsabilizarea participanţilor în trafic de-a lungul rutelor aglomerate.Prin performanţele sale tehnice şi prin nivelul superior de instruire al agenţilor, acest autovehicul va deveni un element ce, cu siguranţă, va pondera excesele de viteză.

Instructajul agenţilor de poliţie rutieră va fi asigurat de către Premium Auto, prin intermediul celor mai buni piloţi care activează în Campionatul Naţional de Raliuri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.